Mainos
Mainos

Unohda Instagram ja Snapchat! Periscopella jo yli 10 miljoonaa käyttäjää

Mitä jos voisit nähdä maailman jonkun toisen silmin? Tämän uusi livestream-palvelu Periscope tekee mahdolliseksi.

Mitä jos voisit nähdä, mitä ukrainalainen protestoija näkee? Tai katsella auringonlaskua kuumailmapallossa toisella puolella maailmaa? Tai siirtyä keskelle luonnonkatastrofin tai sodan hävitystä? Periscope tekee teleportaamisesta melkein mahdollista. 

Periscope on uusi sosiaalisen median palvelu, joka on saatavilla Android- ja iOS-puhelimiin. Käyttäjät voivat valita, jakavatko he videonsa julkisina vai ainoastaan lähipiirille. Käyttäjät voivat myös tykätä toistensa videoista napauttamalla ruutua. 

Sovelluksella on jo yli 10 miljoonaa käyttäjää.

Sovellus sisältää myös Global-osion, jonka interaktiivisella kartalla voi katsella videoita eri puolilta maailmaa. Periscope on saatavilla 29 eri kielellä, myös suomeksi.

Alkuvuodesta Twitter osti palvelun 100 miljoonalla dollarilla. Periscopea voikin käyttää yhdessä Twitterin kanssa, jolloin käyttäjät voivat lisätä livestream-videoita twiitteihinsä. 


Osittainen lähde: Periscope.tv

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme