Mainos
Mainos

Uskottomuuspuhelin on petturimiehen luottokapistus

Teknisistä saavutuksistaan tunnetut japanilaiset eivät kaikki janoa uusimpia älypuhelimia, vaan luottavat vanhaan rakkineeseen – mutta miksi? Japanilaismiesten suuren suosion saavuttanut uwaki keitaiksi eli uskottomuuspuhelimeksi kutsuttu malli pitää rakastajattaret ja vaimot erillään – ja salaisuudet piilossa!

Teknisten saavutuksien ja tulevaisuuden keksintöjen mekassa, Japanissa, miehet pitävät kynsin hampain kiinni simpukkamallisesta vanha puhelimesta. Uwaki keitai eli uskottomuuspuhelin on Fujitsun F-sarjaan kuuluva puhelin, joka ei ole ominaisuuksiltaan tai ulkonäöltään ajantasainen, mutta sitäkin suositumpi ominaisuuksiensa vuoksi. Wall Street Journalin artikkelin mukaan uudet puhelimet eivät pääse ominaisuuksiltaan edes lähelle tätä vempelettä.

Puhelimen yksityisyysasetusten avulla käyttäjä voi piilottaa haluamansa saapuvat puhelut tai tekstiviestit. Ilman harjaantunutta silmää tällaisten saapumisesta ilmaisevat hienovaraiset vihjeet, kuten värimuutos puhelimen näytöllä näkyvissä ikoneissa, jäävät huomaamatta.

Fujitsu on yrittänyt kehittää uusia puhelimia japanilaismiehille, mutta epäonnistunut vakiinnuttamaan niiden aseman. F-sarjan puhelimet ovat edelleen ainoa oikea vaihtoehto heille, jotka haluavat pitää perhesopua yllä ja vihaiset vaimonsa erossa rakastajattaristaan.

Lue myös:


AVA

Kuva: Shutterstock

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme