Mainos
Mainos

Uudessa-Seelannissa erikoinen ongelma: Liian vähän miesstrippareita!

Miesstrippareiden kysyntä on kasvanut, mutta stripparit eivät ole lisääntyneet – päinvastoin.

Uudessa-Seelannissa miesstrippareista on pulaa, kertoo Stuff-sivusto. Aucklandissa asuva kirjanpitäjä Christian Newman johtaa myös miesviihdyttäjäpalvelua. Hän on erikoisen ongelman edessä: miesstrippareiden kysyntä on kymmenessä vuodessa kasvanut, mutta stripparit eivät ole lisääntyneet – päinvastoin.

Newmanin yritys välittää esimerkiksi taidemalleja, yläosattomia miestarjoilijoita ja strippareita. Heitä tilataan esimerkiksi polttareihin.

Kesällä varauksia tulee noin 30 joka lauantai. Miesten löytäminen työhön on Newmanin mukaan vaikeaa.

– Meillä on kysyntää asiakkaiden puolelta. Meillä vain ei ole miehiä, Newman kuvaa.

Työ on rahakasta: siitä maksetaan 50 dollaria tunnilta, sekä pidempien matkojen matkakulut. Newmanin välittämistä miehistä osa tienaa jopa 600 dollaria muutaman tunnin työstä.

Newmanin mukaan ongelmana on, että strippari-työnhakuilmoituksille ei ole omaa mainosalustaa. Hän on yrittänyt mainostaa työpaikkoja, mutta aikuisviihdemainoksia ei suvaita monilla sivustoilla. Myös Newman on saanut mainoksistaan varoituksen.

– Monet miehet käyvät salilla, tekevät työtä kehonsa eteen, he rakastavat esitellä kehojaan Facebookissa ja Instagramissa. He eivät tajua, että tästä voitaisiin myös maksaa, Newman kommentoi.

Lähde: Stuff.co.nz

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme