Mainos
Mainos

Vaimo katseli tajutonta miestään sairaalassa – ei ikinä odottanut tällaista reaktiota

Mies loukkaantui Afganistanissa sotatoimessa, jossa kuoli neljä sotilasta ja 11 loukkaantui. Joshua menetti räjähdyksessä jalkansa.

Viikkoa myöhemmin Joshua oli edelleen huonossa kunnossa. Yhdysvaltain maavoimien erikoisoperaatioyksikkö, lääkärit ja hoitajat olivat afganistanilaisessa sairaalassa palkitsemassa sotilasta.

Kaikki ajattelivat, että alikersantti Hargis on tajuton, mutta yhtäkkiä hän nosti kätensä ja teki kunniaa sotilaan tavoilleen uskollisena.

– Haavoista, siteistä, letkuista ja kivusta huolimatta Josh vastusti lääkärin yritystä pidätellä hänen oikeaa kättänsä. Hän tarjosi kauneimman sotilaan tervehdyksen, jonka he olivat ikinä nähneet, tapahtunutta seurannut vaimo kertoo.

Viisi kuukautta myöhemmin sotilas osallistui kävelyyn, joka järjestettiin Irakissa tai Afganistanissa kuolleiden ja loukkaantuneiden sotilaiden muistolle. Kävely oli noin 350 kilometriä pitkä, ja se suoritettiin 17 päivässä.

NBC Newsin videolla näkyy pätkä tästä kävelystä. Joshua osallistui kävelyn loppupätkään käsillä poljettavalla pyörätuolillaan, koska hänellä on jalkaproteesit. Ihan lopussa hän nousi ylös ja käveli itse noin sadan henkilön kannustuksen saattelemana.

Lähde: Wimp.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme