Mainos
Mainos

"Valinnanvaraa ei aina ole" – tuore äiti julkaisi kaunistelemattoman kuvan leikkausarvestaan

Tuoreen äidin sensuroimaton kuva muistuttaa, että keisarileikkaus ei läheskään aina ole äidin oma valinta. 

Sen jälkeen, kun äiti on kantanut lasta kohdussaan yhdeksän kuukauden ajan, hän ei taatusti halua kuulla kritiikkiä synnytyksestään. Tuoreella äidillä, Jodie Shawilla, on omakohtaista kokemusta tästä asiasta. Lapsen saannin jälkeen hän sai kuulla paljon kritiikkiä siitä, että keisarileikkaus ei ole oikea tapa synnyttää. 

Asiasta suivaantunut äiti päättikin julkaista sensuroimattoman kuvan vatsastaan vastauksena kaikille niille, joiden mielestä keisarileikkaus on alatiesynnytystä helpompi tapa saattaa lapsi maailmaan. 

Arpi muistuttaa elämän pelastamisesta

Shaw julkaisi kuvan Facebook-ryhmässä Birth Without Fear muistuttaakseen ihmisiä kyseisen synnytystavan raakuudesta. 

– En voi muuttaa ihmisten näkemyksiä, mutta olen päättänyt julkaista tämän kuvan saadakseni ihmiset ymmärtämään, että synnytyssuunnitelmasta huolimatta valinnanvaraa ei aina ole. En saanut valita, Shaw toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Shaw kertoo, että keisarileikkaus oli merkittävä operaatio, josta toipuminen kesti kuusi viikkoa. Hänen kohdunkaulallaan sijaitsevasta kasvaimesta ja laskeutuneesta istukasta johtuen hänen leikkausarpensa on tavallista suurempi. Tämä arpi on nyt muistutuksena ihmishenkien pelastamisesta. 

– Tämä arpi pelasti minut menettämästä hengenvaarallisen määrän verta ja toi minun vauvani tähän maailmaan sellaisena kuin hänen pitikin olla. Terveenä ja vahingoittumattomana, kuten minäkin.

Shaw toivookin, että ihmiset ajattelisivat kaksi kertaa ennen keisarileikkauksella synnyttäneiden äitien tuomitsemista. 

Tiesitkö, että laulaminen voi helpottaa synnytyskipuja? 


Lähde: Cosmopolitan 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme