Mainos
Mainos

Vanhus saapui sairaalaan smokissa juhliakseen vaimonsa kanssa 57-vuotishääpäivää: "Sai minut hymyilemään samalla tavalla kuin nuorena"

James Russell yllätti vaimonsa saapumalla sairaalaan smokissa pariskunnan hääpäivän kunniaksi, kertoo ABC News.

James ja Elinor Russelilla on ollut tapana viettää hääpäiviään käymällä ravintolassa syömässä. Tänä vuonna he joutuivat jättämään raintolaillallisen väliin Elinorin jouduttua sairaalaan.

James halusi kuitenkin juhlistaa 57-vuotishääpäivää, joten hän suunnitteli yhdessä lastensa kanssa Elinorille hääpäivällätyksen.

Hän pukeutui parhaimpiinsa ja saapui smokki päällään vaimonsa luokse sairaalaan ja ojensi hänelle valtavan ruusukimpun ja suklaarasian.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olemme tunteneet toisemme koko elämämme, Elinor kertoo ABC Newsille.

Pariskunnan lapsenlapset auttoivat Elinoria meikkaamaan ja pariskunta nautti juhlavan hääpäiväillallisen sairaalahuoneessa.

Kuukauden sairaalassa viettänyt Elinor oli yllätyksestä todella otettu.

– Elämä sairaalasängyssä on tylsää. Kun he astuivat sisään, se sai minut hymyilemään samalla tavalla kuin nuorena, jolloin vielä tanssimme yhdessä.

Lähteet: ABC News, NTD TV

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme