Mainos
Mainos

Vastahakoinen mies teki vaimolleen suloisen palveluksen – tyttären päivityksestä järjetön hitti

Isän rakkaudentäyteinen teko sai tyttären vaikuttumaan.

Taylor Burkhalter kertoo oppineensa paljon rakkaudesta todistaessaan isänsä vastahakoista suostumista aviomiehen vaativiin tehtäviin.

Burkhalterin Libby-äiti pyysi aviomiestään avustamaan Instagram-otosten nappaamisessa. Libby halusi jakaa 29 seuraajalleen boomerang-kuvan itsestään tekemässä lumienkeleitä valkoisella matolla.

Burkhalterin julkaisemista kuvista käy ilmi, ettei isä-Burkhalter ollut tehtävästä järin mielissään, mutta suostui mukisematta.

"Olen oppinut enemmän rakkaudesta katsomalla isäni vastahakoisesti järjestävän olohuoneen niin, että äitini voi tehdä boomerang-lumienkeleitä 29 Instagram-seuraajalleen kuin mistään muusta elämässä", tytär hehkutti Twitterissä. Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Burkhalterin twiitillä on liki miljoona tykkäystä, joten voinee päätellä, että isän rakkaudenteko iski muihinkin romantiikannälkäisiin. Burkhalterin hittitwiitin seurauksena äiti-Burkhalterin someseuraajatkin ovat kasvaneet muutamasta kymmenestä jo tuhansiin.

Ja tältähän se valmis lopputulos näytti:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Someecards

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme