Mainos
Mainos

"Vielä tämän hetken olet ainoa lapseni" – suloiset kuvat ”jäähyväisistä” ennen synnytystä

Kun perheeseen syntyy uusi lapsi, vanhemmat sisarukset voivat tuntea olonsa uhatuksi. Nämä kuvat todistavat suloisen hetken äidin ja tyttären viimeisistä yhteisistä hetkistä ennen pikkusisaruksen syntymää.

Valokuvaaja Laura Paulescu’s on onnistunut ikuistamaan ristiriitaisen tilanteen aivan ainutlaatuisella tavalla. Hetki ennen synnytystä on ilon, mutta samalla myös haikeuden hetki. Näissä koskettavissa kuvissa äidin ensimmäinen lapsi on viimeisiä hetkiä hänen ainoa lapsensa. 

Viimeinen halaus ainokaisena

Uuden vauvan syntymä voi olla hyvinkin haastavaa. Kun perheen ainoa lapsi joutuu luopumaan asemastaan, se voi aiheuttaa mustasukkaisuutta. Vaikka tyttö on viimeistä kertaa perheen ainoa lapsi, se ei tarkoita sitä, ettei häntä rakastettaisi yhtä paljon kuin ennenkin. 

Nämä kuvat kuitenkin todistavat tytön odottavan uuden sisaruksen tapaamista jännittynein, mutta iloisin mielin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sentäältä


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koskettava valokuva on saanut lukuisat äidit jakamaan omia kokemuksiaan toisen lapsen syntymästä. Kommentit todistavat, että toisen lapsen syntymä on kipeä hetki monelle äidille. 

Lähde: Babycenter

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme