Mainos
Mainos

Viisi harhakäsitystä sooloseksistä – tiesitkö näitä?

Itsetyydytyksen vaikutuksista on kuultu monenlaisia väittämiä. Nyt katkaistaan huhuilta siivet, sillä itsensä hyväilyssä ei ole mitään pahaa.

Masturbointi opettaa sinulle uusia asioita vartalostasi. Opit esimerkiksi, mikä tuntuu parhaalta – ja sitä tietoa voimme jakaa eteenpäin myös kumppanillemme. Itsetyydytys helpottaa stressiä ja auttaa niin nukahtamaan iltaisin kuin poistamaan esimerkiksi kuukautisista tai päänsärystä johtuvaa kipua. Lisäetuina mainittakoon, että se polttaa myös kaloreita ja on maailman turvallisinta seksiä. Se voi tehdä seksistä rakkaasi kanssa entistä nautittavampaa.

Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä: itse itselleen orgasmin antaminen tuntuu uskomattoman hyvältä! Silti monet suhtautuvat sooloseksiin epäluuloisesti. Miksi? No, ilmoille on heitetty lukuisia negatiivisia huhuja masturbaatiosta ja ihmisistä, jotka harrastavat sitä. Tämä artikkeli tekee lopun huhuille, sillä pieni rakkaus itseä kohtaan ei ole pahitteeksi.

1. Tulet sokeaksi tai kämmenesi alkavat kasvaa karvaa

Ja lehmät lentävät. Nämä huhut on mitä todennäköisimmin keksitty aikoinaan siksi, että itsestään nauttivat potisivat asiasta huonoa omaatuntoa. Mikä olisikaan parempi keino pelästyttää ihmisiä pois tämän mukavan asian parista kuin pelotella heitä fyysisillä tai nöyryyttävillä vaivoilla?

2. Menetät kyvyn saada orgasmin varsinaisen seksin aikana

Jotkut murehtivat, että toistuva hieromalaitteen käyttö tekisi jalkovälistä tunnottoman. Toiset pelkäävät säännöllisen, itsetyydytyksestä saadun orgasmin tekevän heistä kykenemättömän saada orgasmeja myöhemmin seksikumppaneiden kanssa. Totuus on, että ellei masturbaatiosi häiritse päivittäistä elämänrytmiäsi (mikä on asia erikseen), orgasmeillasi ei ole mitään hätää.

3. Miehet, jotka masturboivat, hukkaavat spermaansa

Vaikka usein masturboivat miehet saattavat elää luulossa, että sen seurauksena heidän siemenmääränsä ejakulaatiota kohden vähenisi, siemenet eivät lopu kesken eikä heistä ole tulossa lisääntymiskyvyttömiä.

Miesten kivekset alkoivat tuottaa ja varastoida spermaa jo murrosiässä ja tämä jatkuu suurimman osan aikuisiästäkin. Joten vaikka miehet hyväilisivät taskurakettiaan joka päivä, tarvitsevat he silti läjän kondomeja ja muita ehkäisymuotoja, jos haluavat ehkäistä raskaaksi tulemista.

4. Jos olet parisuhteessa, ei itsetyydytykselle ole tarvetta

Monet salailevat itsetyydytystapojaan parisuhteessa, koska se saattaa tehdä puolisosta mustasukkaisen. Mitä näiden mustasukkaisten henkilöiden olisi hyvä tietää?

1. He voivat oppia rakkaansa itsetyydytystavoista

2. Heidän partnerinsa itsetyydytyksellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka paljon tai vähän he nauttivat parisuhteen seksistä

3. No, ainakin he harrastavat seksiä vain itsensä kanssa. Monet lopulta soolosekstaavat juuri niistä syistä, jotka tämän jutun alussa mainittiin.

5. Ne, jotka harrastavat itsetyydytystä, ovat alhaisia ja likaisia

Toivottavasti tähän mennessä olet jo ymmärtänyt, että tällainen asenne on yksinkertaisesti väärä. Suurin osa ihmisistä masturboi – vaikka he ovat vastahakoisia myöntämään asian – ja suurin osa noista ihmisistä on ihan normaaleja.

Lue myös:
AVA

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme