Mainos
Mainos

Yhdellä sanalla valtava vaikutus – älä koskaan lausu tätä riidellessäsi kumppanisi kanssa

Asiantuntijan mukaan on olemassa yksi sana, joka ajaa kenet tahansa hetkessä hulluuden partaalle. Tämä sana kannattaa jättää lausumatta, vaikka puoliso ärsyttäisi kuinka.

Parisuhdeterapeutti Jeffrey Bernsteinin mukaan ”pitäisi” on pahin sana, jonka voit puolisollesi riitatilanteessa sanoa. Tämä sana luo terapeutin mukaan ympärille negatiivista energiaa ja vaikuttaa suhteeseenne kuvainnollisesti myrkyn tavoin.

Jos sanaa käytetään toistuvasti, voivat seuraukset olla peruuttamattomat. 

Harjoittele lauseita mielessäsi etukäteen

Seuraavan kerran, kun mietit, mitä kaikkea puolisosi pitäisi tehdä tai millainen hänen pitäisi olla, pidä kielesi kurissa. Vaikka neuvo kuulostaa yksinkertaiselta, käytännön toteutus voi olla aivan toinen. Bernsteinin mukaan pitäisi-sana pyörii monien mielessä ja voi helposti putkahtaa suusta ulos lähes tiedostamatta. 

Sen sijaan, että kertoisit puolisollesi, mitä hänen pitäisi tehdä, kerro kumppanillesi miltä sinusta tuntuu ja minkälaisia asioita toivot. Näitä lauseita kannattaa harjoitella etukäteen mielessään.

Kun riitä seuraavan kerran puhkeaa, se voi tämän neuvon ansiosta loppua nopeammin kuin uskotkaan.

Video: Videolla parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow kertoo, mitkä syyt ovat yleisimmin avioerojen taustalla.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme