Mainos
Mainos

Yhteenpaluu entisen kumppanin kanssa houkutteli – nainen jätti neljä miestä yhdessä rykäyksessä

Miksi jättää miehiä yksi kerrallaan, kun voit jättää heidät kaikki kerralla?

Erot eivät ole koskaan helppoja,  paitsi jos et ole pettymyksessä ja surussa rypevää tyyppiä. Eräs entisen poikaystävänsä kanssa yhteen palannut nainen päätti hoitaa jättämisen ripeästi. Siis kaikki neljä. Lisäksi nainen turvautui yleisesti paheksuttuun tapaan eli jättämiseen tekstiviestin välityksellä.

Imgurissa 1,8 miljoonaa katselukertaa kerännyt kuvakaappaus kertookin karua tarinaa neljän miehen kohtaamasta erouutisesta. 

Uuden mahdollisuuden entiselle poikaystävälleen antanut nainen jätti nimittäin neljä ihmistä samalla kertaa lähettämällä näille saman viestin ryhmäkeskustelussa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hei, tämä ei varmaan ole se viesti, jonka halusitte saada, mutta exäni otti minuun taas yhteyttä viikonloppuna ja tuli käymään töissäni tänään, ja olen päättänyt, että eron sijaan annamme toisillemme toisen mahdollisuuden, ja aloitamme tapailun uudelleen, ja katsomme, mitä tapahtuu. En tiedä, mitä muuta voisin sanoa", nainen tekstasi miehille.

"Teet sen ryhmäviestillä kaikille miehille, joiden kanssa juttelet. Tehokasta, arvelisin", tokaisi yksi miehistä.

Ainakin miehet saavat nyt tukea toisistaan, jos ei muuta.

Lähde: Someecards

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme