Mainos
Mainos

Yksi pieni muutos riittää: Tee parisuhteestasi onnellisempi

Milloin olet itse viimeksi rikkonut rutiinejasi? Tutkimusten mukaan se voi olla avain onnellisempaan parisuhteeseen.

Mikäli oma parisuhteesi kukoistaa, tiedät todennäköisesti yhtä ja toista siitä, millainen hyvä parisuhde on ja miten sitä ylläpidetään. Onnellinen parisuhde vaatii työtä: kommunikointia, kompromisseja ja toisen tukemista arjen pyörteissä.

Mutta kuinka parisuhteesta tehdään parempi?

Tutkijat ovat vuosien saatossa päätyneet siihen, että yksi asia todella vahvistaa parisuhdetta. Salaisuus tulee tässä: tehkää yhdessä jotakin uutta ja kiinnostavaa.

Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta moni käsittääkin ohjeen hieman väärin. Yhteinen tekeminen ei ole nimittäin yhtä kuin yhdessä vietettyä aikaa – se ei riitäkään. Yhdessä pitää kokea jotain täysin uutta, erilaista ja tavallisesta poikkeavaa.

Kuinka usein teet oman kumppanisi kanssa jotain kummallekin täysin uutta? Arki on usein hyvinkin rutinoitunutta ja tasaista. Tutkimusten mukaan juurikin arkiset rutiinit tekevät parisuhteelle hallaa.

Tutkimusten mukaan yhdessä jonkin uuden, jännittävän asian tekeminen lisää tyytyväisyyttä omaan parisuhteeseen.


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme