Mainos
Mainos

Yksikin katse voi paljastaa ihmisestä yllättävän asian – tätä kannattaa tarkkailla

Mihin treffikumppanisi sinua katsoo? Katseesta voi päätellä jotakin – ainakin tämän selvityksen mukaan!  

Archives of Sexual Behavior -lehdessä julkaistun selvityksen mukaan ihminen katsoo potentiaalista kumppania eri tavalla kuin potentiaalista ystävää. Selvityksessä seurattiin 105 heterohenkilön silmien liikkeitä, kun he katsoivat kuvia miehistä ja naisista, kertoo Allure-sivusto. Osanottajat myös vastasivat kysymyksiin siitä, haluaisivatko deittailla kyseistä henkilöä, vai vain ystävystyä tämän kanssa.

Romanttisessa kumppanissa naiset keskittyivät kasvoihin. Miehet ja naiset katsoivat pidempään henkilön päätä ja rintaa, jos harkitsivat tätä romanttiseksi kumppanikseen. Miehet tosin katsoivat naisen rintaa ja lantiota, vaikka olisivat suunnitelleet tästä itselleen ”vain” ystävää.

Erikoisen selvityksestä tekee se, että tutkijoiden mukaan miehet olivat vähemmän kiinnostuneita henkilöstä kumppanina, jos he katsoivat tätä kasvoihin pitkiä aikoja!

Miehet katselivat jalkoja naisia enemmän. Sekä miehet että naiset kuitenkin katsoivat henkilön jalkoja, jos epäilivät tämän soveltuvan vain ystäväksi.


***Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme