Mainos
Mainos

Yleisempää kuin luulitkaan: Käyttääkö kumppanisi deittisovelluksia selkäsi takana?

Luulitko, että kumppanisi hylkäsi Tinderin aloitettuanne parisuhteen? Näin ei välttämättä ole.

Erilaiset Tinderin kaltaiset deittisovellukset ovat monelle jo normaali tapa tavata uusia ihmisiä. Mutta miten suhtautuisit, jos tietäisit, että kumppanisi käyttää edelleen deittisovellusta?

Lakifirma Slater and Gordon otti asian selvitykseen huomatessaan, että avioeropapereissa deittisovellukset mainittiin usein. Brittikysely paljastikin, että on yllättävän yleistä jatkaa deittisovelluksen käyttöä, vaikka oma rakas olisikin jo löytynyt vierelle. Kyselyyn osallistui 2100 brittiä.

Jopa 35 prosenttia kyselyyn vastanneista myönsi käyttävänsä deittisovellusta parisuhteessa ollessaan, miehet todennäköisemmin kuin naiset. Miehistä 46 prosenttia myönsi käyttävänsä deittisovellusta kumppanin selän takana, naisista vain 21 prosenttia.

Varattujen miesten suurimmat syyt deittisovelluksen käyttöön olivat tylsyys, parisuhteen seksin hiipuminen ja riitely. Naisten syyt olivat tylsyys, riitely ja huomion puute.

Kysely selvitti myös, miten ihmiset reagoisivat, jos saisivat tietää kumppanin käyttävän deittisovellusta. 74 prosenttia kyselyyn vastanneista totesi harkitsevansa avioeroa, 51 prosenttia kertoi jättävänsä kumppaninsa välittömästi, jos nämä jäisivät kiinni. Puolet vastaajista sanoi olettavansa, että deittisovellukset poistetaan ennen kuin parisuhteesta tulee "virallista".

16–24-vuotiaista vastaajista kaksi kolmasosaa sanoi antavansa anteeksi kumppanilleen kyseisen toiminnan, joten voi olla, että nuorempi sukupolvi on anteeksiantavaisempaa sorttia.

Lähde: Men's Health

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme