Mainos
Mainos

Äiti närkästyi tyttärensä pipoon kiinnitetystä pesulapusta: ”Tämä on melko älytöntä”

Eräs äiti järkyttyi löydettyään tyttärensä piposta seksistiset pesuohjeet.

Erikoinen tilanne sai alkunsa, kun äiti tuli kiinnittäneeksi huomiota 13-vuotiaan tyttärensä piposta löytyneisiin pesuohjeisiin. Tavallisten pesuohjeiden lisäksi lapussa neuvottiin: ”…tai anna tämä äidillesi pesua varten”.

Vaikka Sian Robson kertookin ymmärtävänsä, että pesuohjeet on todennäköisesti kirjotettu kieli poskella, tästä huolimatta hän toivoo, että valmistaja poistaisi ne välittömästi.

– Se ei ole jotain, jota odotat näkeväsi. Tiedän, että he yrittivät olla hauskoja, mutta tämä on melko älytöntä, Robson toteaa.

Pyykinpesua ei tulisi mieltää vain naisten jutuksi

Asiasta närkästynyt äiti vieraili vaatemerkin nettisivuilla ja huomasi kyseessä olevan brändin, joka kannustaa nuoria naisia rikkomaan stereotypioita. Tästä syystä hän ei pystykään ymmärtämään pesulapun viestittämää sanomaa.

– Aluksi en voinut uskoa, että naisten muotibrändi laittaisi jotain tällaista tuotteeseensa, Robson kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Robsonin mukaan on taatusti olemassa lukuisia miehiä ja isiä, jotka auttaisivat mielellään pyykinpesun kanssa, eikä sen pitäisi olla asia, jota heidän tarvitsee hävetä. 

– On olemassa ihmisiä, joilla ei ole äitiä tai vanhempaa, jotka voisivat pestä sen heidän puolestaan. Heitä kohtaan se on äärimmäisen tunteetonta, äiti lisää ja kertoo, ettei yleensä valita pikkuasioista, mutta tämä oli asia, joka kiinnitti hänen huomionsa. 

Lähde: TheSun 

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme