Mainos
Mainos

Alicia Keys on oikea kerrospukeutumisen mestari – ota mallia tähdeltä!

Sirius Radiolla New Yorkissa eilen vieraillut laulaja Alicia Keys näyttäytyi trendikkäässä syksyisessä asussa, josta jokaisen kerrospukeutumista ihailevan on syytä ottaa mallia.

Laulaja Alicia Keys, 31, tietää selvästi, että säiden muuttuessa kylmemmäksi kerrospukeutuminen on yksi parhaimmista keinoista pitää kiinni mukavuudesta ja tyylikkyydestä.

Keys oli sonnustautunut mustiin pillifarkkuihin, mustiin mokkasaappaisiin, vihreään silkkiseen kauluspaitaan, harmaaseen neuleeseen ja mustaan nahkatakkiin. Laulajattaren asussa yhdistyivät kauniisti syksyisen murretut värit ja kylmempiin vuodenaikoihin sopiva kerrospukeutuminen.

Keysin esimerkkiä noudattaen kerrospukeutumisen salaisuus on mitä erilaisempien vaatekappaleiden rohkea yhdisteleminen. Materiaalien tai esimerkiksi helmanpituuden vaihtelua ei kannata pelätä, jos mielii onnistua luomaan mielenkiintoisen asukokonaisuuden. Esimerkiksi neuleiden, silkin ja nahan yhdistelmä toimii upeasti – kuten Keysin esimerkki osoittaa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Splash

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme