Mainos
Mainos

Alushousut peppuvaossa? Tästä ärsyttävä ongelma johtuu

Peppuvakoon ajautuvat alushousut ovat monelle naiselle tuttu ongelma. Asiantuntija kertoi MTV Lifestylelle, missä on vika, jos alushousut eivät pysy päivän aikana paikoillaan.

Change Lingerien maajohtaja Marjo Topin mukaan päivän aikana ikävästi rullautuvat alushousut ovat monelle suomalaiselle tuttu arkinen ongelma. Syy ongelman taustalla on useimmiten alushousujen väärä koko, malli tai materiaali.

– Aivan samalla tavalla kuin rintaliivien kohdalla, usein alushousujen oikeaa kokoa ei selvitetä riittävän tarkasti, Topi kertoo ongelman taustalla vaikuttavasta syystä.

Niin ikään alushousujen malli tulisi valita tarkkaan käyttäjän kurvien mukaisesti, sillä vaikka housukoko olisi oikea, eivät kaikki alushousumallit yksinkertaisesti istu kaikille.

– Oikea malli on niin ikään olennaisen tärkeä seikka alushousujen valinnassa. Jos olet koko elämäsi käyttänyt tai-mallisia alushousuja, etkä ole koskaan kokeillut hipster-mallia, niin rohkeutta peliin! Jotta omalle vartalolle kaikkein parhaiten istuva malli löytyy, niin kannattaa ehdottomasti kokeille erilaisia malleja, Topi kannustaa.

Koon ja mallin lisäksi myös materiaalivalinta vaikuttaa siihen, kuinka alushousut istuvat ylle. Tästä syystä alushousuja ei koskaan kannattaisi valita pelkän tutun koon perusteella.

– Esimerkiksi pitsiset materiaalit joustavat usein vähemmän kuin esimerkiksi urheilukankaat. Tämä on syytä ottaa alusvaatekaupoilla huomioon, Topi vinkkaa.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme