Mainos
Mainos

Anne Kukkohovi: Älä tee tätä tyylimokaa

Anne Kukkohovi on tunnettu kauniista ja huolitellusta tyylistään. Tämän takia MTV Lifestyle halusikin tiedustella häneltä parhaimpia tyylivinkkejä.

Tyyli merkitsee lähes jokaiselle ihmiselle hieman eri asiaa. Tämän takia Anne Kukkohovin mielestä paras tyylivinkki onkin se, että tuntee itsensä ja oman kroppansa ja tekee päätökset sen mukaan.

– Tyyli lähtee aina itsestä. Toisen tyyliä ei voi kopioida. Tietenkin voi katsoa sellaisten ihmisten kuvia keiden tyylistä pitää, kaunotar muistuttaa.

Jotain konkreettista Kukkohovi haluaa kuitenkin sanoa.

– On todella tärkeää, että ei pidä liian pieniä vaatteita. Ihminen näyttää paremmalta, kun hänellä on oikeankokoiset vaatteet päällä, Anne summaa.

Äskettäin oman Supermood-ekokosmetiikkasarjansa lanseerannut Kukkohovi rakastaa muotia. Erityisesti juontokeikoille pukeutuminen on hänestä nautinnollista, koska hän voi laittaa päälleen kaikkein upeimmat luomukset.

– Tyyli on minulla niin selkärangassa, Kukkohovi hehkuttaa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme