Mainos
Mainos

Asiantuntija paljastaa: Tällaisia alushousuja suomalaisnaiset käyttävät kaikkein eniten

Tänä päivänä on tarjolla valtavasti erilaisia alushousumalleja niukoista stringeistä korkeavyötäröisiin ja lahkeellisiin alushousuihin. MTV Lifestyle otti selvää, mikä alusvaatemalli on erityisen suosittu suomalaisten naisten keskuudessa.

– Hipster-alushousut ovat olleet hyvin suosittuja, Change Lingerien maajohtaja Marjo Topi kertoo.

Asiantuntija huomauttaa, että klassisia string-alushousuja ei kuitenkaan voi väheksyä, sillä niillä on oma suosikkikäyttäjäkuntansa.

– String-housut toimivat tietyissä asuissa paremmin kuin esimerkiksi tai-housut, Topi toteaa.

Vaatemuoti vaikuttaa vahvasti alusvaatemuotiin

Syy hyvin lyhyillä lahkeilla ja matalalla vyötäröllä varustettujen alushousujen suosioon on Topin mukaan pitkään vaatemuodissa valloillaan ollut matala vyötärömalli.

– Vaatemuoti on sopinut hipstereiden kanssa erityisen hyvin: muodissa oli pitkään hyvin matalalantioisia vaatteita, joiden alle hipster-alushousut sopivat erityisen hyvin, Topi toteaa.

Vähitellen muoti muuttuu siihen suuntaan, että housuissa suositaan koko ajan korkeampaa vyötäröä. Asiantuntija on huomannut kehittyvän housumuodin vaikutuksen myös alusvaateostoksiin.

– Suosituimpien alusvaatteiden vyötärölinja on vähän noussut ja tai-housut alkavat saavuttamaan koko ajan enemmän suosiota, Topi kertoo.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme