Mainos
Mainos

Haetko inspiraatiota tähtien hiustyyleistä? Varo tätä virhettä kampaajalla!

Hiusstylisti Taavi Vuokkovaara kertoo hyvän vinkin ennen kuin tekee radikaalin tyylimuutoksen.

Usein kampaajalle saavutaan kuvan kanssa. Tämän takia Dynastia-hiussalongin omistaja Taavi Vuokkovaara vinkkaakin hyvän neuvon juuri tämän kuvan hyödyntämiseen liittyen.

– Jos lähdet kampaajalle esimerkiksi Jennifer Anistonin kuvan kanssa, niin peitä ensimmäiseksi hänen kasvot ja katso haluatko oikeasti sellaisen tukan. Kannattaa muistaa, että heitä on usein meikattu ja hiuksia laitettu tosi monta tuntia.

– Mieti samalla minkä sävyn haluat siihen hiukseen, koska niissä kuvissa on yleensä useita eri sävyä, Vuokkovaara lisää.

Hiusstylistin mielestä kampaajan tulisi olla niin ammattitaitoinen, että hän osaa kysyä asiakkaalta oikeita kysymyksiä ja antaa myös tarpeellisia neuvoja.

– Kampaajan täytyy osata esimerkiksi sanoa, että sinulla on tuossa pyörre, että joudut todennäköisesti joka aamu kastelemaan hiukset tuosta ja kampaamaan ne uudelleen, Vuokkovaara muistuttaa.

Haluatko ensimmäisten joukossa lukea ja kuulla uusista trendeistä? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme