Mainos
Mainos

Instagram-tähti julkaisi puhuttelevan tekstin itsensä hyväksymisestä: "Meillä jokaisella on omat epävarmuutemme"

Täydellisen näköisiä kuvia omasta vartalostaan julkaiseva nainen paljastaa nyt toisenlaisen puolen itsestään. 

Cary Gray on 20-vuotias walesilainen opiskelija, joka on onnistunut hankkimaan treenejä ja urheiluvaatteita esittelevälle Instagram-sivulleen tuhatpäisen seuraajajoukon. Viime keskiviikkona nainen julkaisi tiukkojen treenivaatteiden ja salikuvien rinnalle kuvan, jonka avulla hän haluaa näyttää seuraajilleen itsestään hyvin erilaisen puolen. Aidon puolen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sosiaalinen media ja Instagram näyttävät hyviä päiviä, hyviä puolia ihmisistä ja heidän elämistään – ja se on ihan OK. Sen takia sosiaalinen media on olemassa! Mutta tässä on muistutus siitä, kun seuraavan kerran näet jotain omasta mielestäsi tavoittelemisen arvoista sosiaalisessa mediassa, se ei ole koko totuus. Henkilö ei näytä siltä koko aikaa, nainen kirjoittaa.

Grayn jakaman kuvaparin tarkoituksena on näyttää, että kauniista ulkokuoresta huolimatta myös hänellä on välillä vaikeuksia hyväksyä itseään ja omaa ulkonäköään.

Älä anna ongelmien määritellä sinua!

Gray kertoo kärsivänsä ekseemasta, tulehduksellisesta ihotaudista, joka aiheuttaa hänen ihoonsa punoitusta ja kutinaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen oppinut hyväksymään itseni ajattelemalla, että jokaisella meistä on omat vaikeutemme ja epävarmuutemme, ja se tekee meistä ainutlaatuisia ja erityisiä, Gray kiteyttää.

Lähes koko elämänsä ajan ihotaudista kärsinyt nainen kertoo kulkeneensa pitkän matkan keksiäkseen, mitkä asiat sopivat juuri hänen iholleen. Hän kertoo kosteuttavansa ihoaan kaksi kertaa päivässä, käyttävänsä herkällä iholle suunniteltua meikkiä ja olevansa varovainen sen suhteen, minkälaisia vaatteita käyttää.

Kaikille samanlaisista ongelmista kärsiville naisella on yksi neuvo.

– Älä anna iho-ongelmasi määritellä sitä, kuka olet tai mitä teet elämässäsi, Gray neuvoo.

Lähde: Cosmopolitan 

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme