Mainos
Mainos

Jälleen raivostuttava somekiista väreistä: Onko tämä takki sinivalkoinen vai ruskea-musta?

Somessa taistellaan nyt verryttelytakin värityksestä. Mitä värejä sinä näet?

Miltei tasan vuosi sitten somessa taisteltiin kiivaasti erään tietyn mekon värityksestä. Nyt vuorossa on Adidaksen verryttelytakki, joka jakaa sekin värillään mielipiteet.

Twitter-käyttäjä Mariam julkaisi kuvan uudesta takistaan, ja kertoi, että jotkut hänen ystävistään näkevät sen sinivalkoisena, toiset näkevät siinä mustaa ja ruskeaa. Kiista sai lisää tulta alleen, kun Tumblr-käyttäjät kertoivat oman kahtiajakoisen näkemyksensä asiasta Mariamin ystävän julkaistua kuvan siellä saatesanoin: "En haluaisi tehdä uutta sini-musta-, valko-kulta-mekkomeemiä, mutta ystävälläni on tämä takki ja hän sanoo, että se on sinivalkoinen, mutta itse näen mustaa ja ruskeaa. Kertokaa kiltit, mitä te näette."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitter-käyttäjienkin mielipiteet jakautuvat huonossa valaistuksessa otetusta kuvasta liki tasan, mutta ruskea-musta-yhdistelmä on saanut tähän mennessä enemmän kannatusta – ainakin Mariamin kyselyn perusteella.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mariam itse kertoi takkinsa olevan todellisuudessa sinivalkoinen.

Mitä värejä itse näet?

Äänestys

Onko takki sinivalkoinen?

Kyllä

Ei

Onko takki sinivalkoinen?

Kyllä 31%

Ei 69%

31%
69%
ääniä 1276 kpl

Lähde: Mirror

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme