Mainos
Mainos

Joulun paheksuttavin paita niittää huomiota – pukisitko tämän päällesi?

Vaatekauppoihin on tänä jouluna rantautunut uusi trendi: hassut joulupaidat. Näiden hassunhauskojen paitojen joukossa yksi on kuitenkin ylitse muiden.

Sosiaalisessa mediassa huomiota niittää kenties joulun paheksuttavin paita. Poro-teemaisessa humoristisessa villapaidassa on nimittäin toiselle rinnalle varattava aukko, jolle muodostuu sarvet.

Tarkoitus on, että nännin päälle liimataan Petteri Punakuonon kuonoa mukaileva tupsu ja tupsun yläpuolelle rintaan liimataan silmät. Lopputuloksena joulun paheksuttavimmassa paidassa toinen rinta muistuttaa yhtä joulun suosikkihahmoista, poroa.

Joulun paheksuttavin paita on saanut puolelleen muun muassa imetyksen puolesta puhuvan yhteisön. Huumoripaitaa hehkutetaan siksi, että se sopii täydellisesti imettävälle äidille, sillä paitaa ei tarvitse riisua lainkaan imetyksen mahdollistamiseksi.


Jos kuva ei näy yllä, voit katsoa sen täältä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme