Mainos
Mainos

"Käytetyt, mutta hyvässä kunnossa" – nainen myy rintaimplanttejaan eBayssa

Nainen laittoi rintaimplanttinsa myyntiin verkkokauppaan siitäkin huolimatta, että ne ovat olleet hänen kehossaan 11 kuukauden ajan.  

Verkkokauppa eBayssa myynnissä olevat implantit ovat nimimerkillä Katt esiintyvän naisen mukaan nykyaikaiset ja erittäin hyvässä kunnossa. Implantit olivat hänelle väärää kokoa, jonka vuoksi hän laittoi ne myyntiin uusien tieltä. Hintapyynnöksi vanhoille implanteille hän on asettanut kaksisataa dollaria. 

The Daily Mailin tietojen mukaan nainen on saanut erikoiseen myynti-ilmoitukseensa jo kahdeksan vastausta, mutta tarina ei kerro, onko kaupat jo saatu tehtyä. 

Asiantuntijat huolissaan ilmiöstä

Vaikka naisen mukaan implantit ovat täysin käyttökelpoiset, asiantuntijat varoittavat vaarasta, joka niiden käyttämisessä piilee.

Medical Technologies -yrityksen asiantuntija Charlie Pillansin mukaan käytetyt ja irrotetut implantit luokitellaan kliiniseksi jätteeksi, jotka tulee hävittää virallisten ohjeiden mukaan lääketieteellisten jätteiden loppusijoituspaikkaan.

Safety in Beauty -kampanjan perustaja Antonia Maricondan mukaan käytetyt implantit eivät missään tilanteissa voi olla steriilejä. Hänen mukaansa kirurgien tulisi käyttää ainoastaan suljetussa pakkauksessa olleita implantteja. 

Lähde: Dailymail  

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme