Mainos
Mainos

Käyttäisitkö näitä kissamaisen suloisia kenkiä?

Tähdet maailmalla etsivät vaivalla asukokonaisuuksiinsa persoonallisia asusteita. Viime aikoina useampien julkisuudesta tuttujen kasvojen asukokonaisuuksia ovat suureksi yllätykseksi piristäneet kissamaiset kengät.

Muodin edelläkävijät ovat yllätyksellisesti yhdistäneet viime aikoina useaan otteeseen asukokonaisuuksiinsa Charlotte Olympian kengät, joita koristavat kissamaiset yksityiskohdat. Yhdistäisitkö sinä asuihisi nämä suloiset kengät?

Eläinaiheiset yksityiskohdat ovat raivanneet tietään viime aikoina asusteiden eliitissä. Sen lisäksi, että ovat kissafiguurit erityisen trendikkäitä myös muissa asusteissa.

Kissamaisilla kasvoilla ja korvilla koristellut ballerinat ovat nousseet suosioon muodikkaiden tähtien joukossa. Kyseiset kengät on nähty muun muassa laulaja Pixie Lottin, 22, ja muodin ammattilaisen, Alexa Chungin, 29, jaloissa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme