Mainos
Mainos

Korjausyritys meni pahemman kerran pieleen – tatuoijalta kiusallinen moka!

Tatuointiaan korjaamaan tullut nainen yllättyi toden teolla, kun lopputuloksesta paljastui kiusallinen virhe. 

Brittiläisessä televisio-ohjelma Tattoo Fixersissä ammattilaiset peittävät ja korjaavat tatuointeja, joita niiden ottajat ovat myöhemmin katuneet.  

Eräs ohjelmaan saapuneista vieraista oli Kat, joka tuli korjauttamaan reiteen ottamaansa tatuointia. Hän ei kuitenkaan osannut aavistaa, että korjatun tatuoinnin sijaan hän saisi iholleen toisen virheen.

Todella kiusallinen moka 

Kat oli halunnut uuden tatuointinsa esittävän taskukelloa, jota koristaisivat köynnökset ja kukat. Tämän hän myös sai. Ensinäkemältä tässä tatuoinnissa ei ole mitään vikaa, mutta lähempi tarkastelu paljastaa kuvan huomattavan virheen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tatuoija oli erehdyksissä tatuoinut kelloa esittävään kuvaan numero yhdeksän paikalle luvun yksitoista, Virhettä ei heti huomaa, sillä numerot on kuvattu kelloon roomalaisilla numeroilla. Lopputuloksesta hämmentynyt nainen jakoi kuvan tatuoinnista sosiaalisessa mediassa, jossa se on saanut aikaan runsaasti huomiota.

Eräs Twitterissä kuvaan kommentoineista vitsaili, että naisen tulisi palata tatuointeja korjaavalle studiolle toistamiseen. Erään toisen kommentoijan mielestä tatuoijan moka oli todella kiusallinen.

Video: Tatuointitaiteilija paljastaa, millaisin perustein ihmiset tatuointeja ottavat.  


Lähde: Metro

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme