Mainos
Mainos

Kynsilakka pois yhdellä pyyhkäisyllä – ilman asetonia!

Kynsilakan poistaminen ei voisi käydä helpommin. Uskoisitko, että vanhan kuluneen lakan saa pyyhkäistyä pois ilman kynsilakanpoistoainetta?

Kynsilakan poistoon tarvitaan vain pullollinen kirkasta päällyslakkaa. Levitä kerros lakkaa vanhan lakkakerroksen päälle niin, että koko kynsi peittyy. Anna lakan asettautua muutaman sekunnin ajan. Pyyhi seuraavaksi lakka esimerkiksi käsipaperilla pois.

Salaisuus piilee siinä, että tuore lakkakerros sekoittuu vanhaan lakkakerrokseen. Lakasta tulee taas nestemäistä, joten sen pois pyyhkiminen käy helposti ilman hankaamista. Kuvittele, että pyyhkisit juuri lakkaamasi kynnen lakat pois heti levittämisen jälkeen – märkä lakka pyyhkiytyy silloin helposti pois.

Myös mikä tahansa värillinen lakka tai esimerkiksi pohjalakka ajaa saman asian, mutta kirkas lakka ei vahingossakaan värjää kynsinauhoja, joten sopii tarkoitukseen parhaiten.

Niksiä kannattaa kokeilla myös matkalla. Ainakaan ei tarvitse pelätä kynsilakanpoistoaineen valumista laukkuun.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme