Mainos
Mainos

Lapsuudesta lähtien kiusattu nainen luo nyt uraa menestyvänä mallina

Kiusaamista kokenut nainen käänsi vaikeudet voitoksi. Nyt hän toivoo menestystarinansa inspiroivan muita samaan. 

Yhdeksäntoistavuotias Khoudia Diop kertoo kiusaamisen olevan hänelle erittäin tuttu asia, sillä hän on kokenut sitä lapsuudesta lähtien. Senegalilainen Diop kertoo muiden lasten kiusanneen häntä, koska hänen ihonsa oli tummempi kuin muiden. Nuori nainen ei kuitenkaan ole antanut kiusaamisen masentaa, vaan yrittää aina löytää asioista positiivisia puolia. 

– Se ei ole mukava tunne, mutta olen oppinut rakastamaan itseäni joka päivä enemmän ja sulkemaan negatiivisuuden ulkopuolelle, mikä on auttanut paljon, Diop kertoo.

Sisäinen kauneus ulkoista tärkeämpää 

Nainen kertoo ihonvärin olevan erittäin arka aihe Senegalissa. Vuonna 2015 julkaistun tutkimuksen mukaan 52–67 prosenttia senegalilaisnaisista käyttää ihon vaalennustuotteita.

Diopia toivookin, että hänen menestystarinansa inspiroisi ihmisiä olemaan juuri sellaisia kuin he ovat. Hänen mukaansa ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä niin kauan, kun tunnet olosi kauniiksi sisäisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jos sinulla on onnea olla erilainen, älä koskaan muutu!

Syy, joka aiheutti lapsuudessa kiusaamista, nosti naisen 17-vuotiaana menestykseen. Nykyisin nainen asuu Pariisissa, jossa hän työskentelee mallina. Uran alusta lähtien Diopin mallikuvat ovat keränneet runsaasti positiivista huomiota.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Annan elämäni ja menestykseni puhua puolestaan, Diop toteaa. 

Myös tämä nainen todistaa, että kauneus kumpuaa sisältä päin. 


Lähde: BoredPanda

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme