Mainos
Mainos

Lastenlehden uimapukuartikkeli sai vanhemmat raivostumaan

Kahdeksasta vuodesta ylöspäin tarkoitetuille lapsille suunnatun lehden uimapukuopas kuumentaa tunteita sosiaalisessa mediassa.

Lastenlehden uimapukuartikkeli on nostanut valtaisan somemyrskyn. Kritisoijien mukaan Discovery Girls -lehden artikkeli osoittaa, etteivät edes alakouluikäiset lapset voi välttyä vartalon arvostelulta mediassa. Vanhempien mielestä juttu ruokkii epätervettä vartalonihannointia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehdessä kehotetaan muun muassa yläosastaan kurvikkaita tyttöjä valitsemaan yksiosaisen uimapuvun, jonka leikkaukset kiinnittävät huomiota vartalon alaosaan. Keskivartaloltaan pyöreitä puolestaan kehotetaan valitsemaan geometrisiä kuvioita ja leikkauksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehteä julkaiseva Catherine Lee julkaisi Facebookissa anteeksipyynnön ja kiitti kritisoijia siitä, että he saivat Leen kiinnittämään huomiota artikkeliin. Lee myöntää jutun julkaisemisen olleen virhe.

– Jutun tarkoituksena oli auttaa tyttöjä löytämään suloisia ja hauskoja uimapukuja, jotka saavat heidät tuntemaan itsensä itsevarmoiksi, mutta sen sijaan juttu keskittyi kehonkuvaan ja sai aikaan negatiivisia vaikutuksia. Kukaan ei tiedä paremmin kuin Discovery Girls, miten alttiita lapset ovat tuossa iässä vaikutuksille, ja me olemme aina hyvin tietoisia siitä, Lee totesi.

Lähde: ABC


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme