Mainos
Mainos

Lastenosaston vaatteet aiheuttivat raivoa somessa: "Niin väärin"

Vaatefirman yöpaita antaa ymmärtää, että lastenkin pitäisi olla dieetillä.

Ilona Burton -nimisen naisen twiittama kuva New Look -vaatekaupan lastenvaatteesta on kerännyt runsaasti tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia. Moni on nimittäin Burtonin kanssa samaa mieltä: tällaiset vaatteet eivät lapsille sovi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Burtonin twiittamassa kuvassa on pyjama New Look -merkiltä. Pyjama on tarkoitettu 9–15-vuotiaille ja sen kuvituksena on pizzapaloja. Se itsessään ei ole ongelma, mutta pyjamapaidan teksti on. Paidassa nimittäin lukee 'Cheat day', jolla tarkoitetaan herkuttelupäivää eli käytännössä välipäivää painontarkkailusta.

Burton kysyykin kuvansa yhteydessä: "Voimmeko kaikki kertoa NewLookFashionille, ettei 9-vuotiaiden tarvitsisi edes tietää, mikä "välipäivä" on? Niin väärin."

Jopa Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling jakoi Burtonin twiitin. Monella oli myös sanottavaa asiaan.

"Tämä ei ole ok. Hienoa työtä lasten vartalon häpäisemisessä", twiittasi Francesca Baker.
"Tällaiset asiat istuttavat lasten päähän juuret vaaroille, kuten syömishäiriöille", twiittasi Vivi-nimimerkillä twiittaileva nainen.

New Look Fashion on vastannut kritiikkiin vakuuttamalla, että pyjama on oikeasti tarkoitettu aikuisille – vaatteet vain sattuivat olemaan esillä väärällä osastolla.

Lähde: Someecards

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme