Mainos
Mainos

"Leggingsit kuuluvat urheilutunnille, eivät arkipukeutumiseen" – mitä ranskalaiset voisivat opettaa suomalaisnaisille tyylistä?

Mitä ranskalaiset naiset voivat voisivat opettaa suomalaisnaisille tyylistä? Helena kertoo, mitä on oppinut Ranskassa asuessaan!

Ranskattarien sanotaan olevan aina tyylikkäitä, mutta miksi?

"Armelle ei koskaan pukeudu päiväänsä niin, ettei voisi illalla mennä ex tempore -cocktailtilaisuuteen. Saman voisi ajatella koskevan myös alusasuja: eihän sitä koskaan tiedä miten päivä päättyy – hempeissä alusvaatteissa todennäköisesti käy paremmin kuin virttyneissä villahousuissa."

Lainaus teoksesta Mon amour, ranskalaisen parisuhteen jäljillä

Helena Liikanen-Renger kirjoitti ranskalaisen ja suomalaisen parisuhteen eroista ja yhteneväisyyksistä teoksen Mon amour, ranskalaisen parisuhteen jäljillä. Ranskassa asuva Liikanen-Renger on havainnoinut paitsi eroja ja yhtäläisyyksiä parisuhteiden, myös ihmisten pukeutumisen ja tyylin välillä.

– Leggingsit kuuluvat urheilutunnille, eivät arkipukeutumiseen, hän kuvaa ranskalaisten tyylivinkkejä.

Mitä ranskalaiset voisivat opettaa suomalaisnaisille tyylistä? Katso video!

Mitä ranskalaiset tekevät paremmin kuin suomalaiset? Katso Helenan haastattelu:

Osittainen lähde: Helena Liikanen-Renger: Mon amour, ranskalaisen parisuhteen jäljillä (Atena)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme