Mainos
Mainos

Mies paljasti hämmästyttävän osuvan huomion naisten vaatteista – oletko huomannut saman?

Tyttöystävänsä vaatteita tutkinut mies huomasi ilmiön, joka hänen mukaansa on yksi syy nuorten syömishäiriöihin. 

Benjamin Ashton Cooperin torstaina julkaisema Facebook-postaus on saanut aikaan paljon keskustelua naisten vartaloista. Pieni, S-kokoinen mies poseeraa julkaisemissaan kuvissa XL-kokoisissa naisten paidoissa. 

Vaatteet ajavat syömishäiriöihin

Mies kertoo tehneensä huomion auttaessaan tyttöystäväänsä siivoamaan vaatekaappiaan. Tyttöystävä oli heittämässä pois XL-kokoisia vaatteitaan, mikä ei ollut miehen mielestä oikein yhdestä tärkeästä syystä. 

– Ne sopivat minulle. En sano tätä ollakseni ironinen, vaan koska se ärsyttää minua, Cooper kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Cooperin mukaan hän ei ole kovin iso mies, eivätkä hänen kokoisensa naiset ole siis kovinkaan isokokoisia. Vaatekokojen pieneminen on saanut aikaan sen, että yhä nuoremmat, jopa 8-vuotiaat lapset sairastuvat syömishäiriöihin. 

Miehen tärkeästä asiasta kirjoittamaa julkaisua on jaettu jo 260 000 kertaa. 

Vaatekoolla suora yhteys itsetuntoon

Washington Postin julkaiseman tutkimuksen mukaan naisten vaatekoot ovat pienentyneet viime vuosikymmenten aikana, vaikka naisten vyötärönympärys on puolestaan kasvanut. 

Huolestuttavaa on, että tutkimusten mukaan vaatteiden koolla on suora yhteys naisten itsetuntoon. Erityisesti nuorilla naisilla pienten vaatekokojen on todettu vaikuttavan positiivisesti kehonkuvaan.

Tämä ajattelumaailma ajaa helposti ongelmiin, kun naiset pyrkivät mahtumaan yhä pienempiin vaatteisiin. 

Lähde: MIC

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme