Mainos
Mainos

Mies tilasi netistä trendivaatteen – ei ollut ihan sellainen kuin kuvitelmissa

Miesten shortsihaalarit ovat kesän uusi hitti. Eräs mies päätti lähteä trendiin mukaan, mutta lopputulos ei ollut ihan sitä, mitä piti.

Hiljattain nettikansa sai tutustua uusimpaan vaatehittiin, miesten shortsihaalareihin. Ihan joka tyypille ei kyseinen vaatekappale sovi, vaan se vaatii enemmän kuin ripauksen itsevarmuutta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräältä mieheltä itsevarmuutta ja trenditietoisuutta löytyikin sen verran, että hän päätti hypätä mukaan uuteen villitykseen. 

Valitettavasti mies ei viitsinyt maksaa alkuperäisestä vaattekappaleesta, vaan päätyi tilaamaan itselleen kiinalaisen halpiskopion. FutureStayAtHomeDad-tilillä Twitterissä jaetut kuvakaappaukset miehen eeppisestä raivokohtauksesta keräsivät kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies on jakanut kuvan itsestään liian tiukassa "Crocodile Dundee -haalarissa", jota hän kertoo odottaneensa kolme viikkoa. Mies kertoo suunnitelleensa, ettei helppokäyttöisen haalarin alla tarvitsisi edes käyttää alushousuja.

– Kivekseni eivät olisi voineet liikkua, vaikka olisin halunnut, mies kertoo Kiinasta tilatun, yllättävän tiukan vaatteen haasteista.

Mies kertoo, että suunnitelmissa olisi ollut käyttää haalaria napit auki, rintakehä vauvaöljyllä siveltynä.

– Juonikäänne: Minun pitää käyttää vauvaöljyä saadakseni takapuoleni ulos tästä asusta, mies kuitenkin kertoo, ja paheksuu sitä, että asua on väitetty 2 XL:n kokoiseksi.

Kuvatekstissä mies myös toteaa näyttävänsä lihavalta UPS-lähettiä esittävältä stripparilta.

Twitter-käyttäjät repesivät yhteistuumin nauruun twiitin voimasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Someecards

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme