Mainos
Mainos

Mitä mieltä miehet ovat naisen hiuspidennyksistä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mitä mieltä olet hiuspidennyksistä naisilla? Hot or not, ja miksi?" kysyy nimimerkki Jiji.

Näin miesraati vastasi!

"Noh. Aivan sama, onko pidennyksiä vai ei. Jos joku haluaa hiuksiaan pidentää ja se on mahdollista, niin antaa toki mennä vaan.

Pääasia on, oli pidennyksiä tahi ei, että on tyytyväinen vallitsevaan hiusolotilaansa. Itsehän en pidennyksiä välttämättä edes huomaisi ilman lähempää tarkastelua, ja spontaani lähempi tarkastelu taas vaikuttaisi luultavasti melko erikoiselta hyvin monelta kantilta."
– 35, sinkku 

"Hiuspidennykset ovat samaa sarjaa rakennekynsien, irtoripsien ja silikonirintojen kanssa. Jos itsetunto niiden avulla kohoaa, niin mikä ettei. On "hot" olla sinut itsensä kanssa ja kantaa itsensä arvokkaasti."
– 32, sinkku

"Ei suurta merkitystä – seksuaalista tai muutakaan. Luomuna tietysti aina parempi, mutta en voi sanoa niiden häiritsevänkään, kunhan eivät hypi niin sanotusti silmille. Harva mies edes huomaa moisia, jos pidennykset ovat vähääkään hillitymmät ja sopivat naisen omiin hiuksiin. Mitään lisäpisteitä niillä ei kuitenkaan saa."
– 24, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Yhteystiedot:

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme