Mainos
Mainos

Muotiliike myy korkokenkiä vauvoille – vanhemmat raivoissaan

Muotiliike on joutunut someraivon kohteeksi vauvoille suunniteltujen korkokenkien vuoksi. 

Yhdysvaltalainen muotiliike on joutunut myrskyn silmään sen jälkeen, kun sosiaalisen median yleisö otti yrityksen liikeidean silmätikukseen. Lasten muotiliike Pee Wee Pumpsin päätuotteita ovat pienen pienet korkokengät, joita vauvat voivat käyttää esimerkiksi valokuvauksissa.  

Siitä huolimatta, että yritys on toiminut jo vuodesta 2014 lähtien, vastaisku yritystä kohtaan sai kunnolla tulta alleen vasta tämän vuoden puolella, kun vaatteisiin liittyviä sukupuolistereotypioita vastustava Facebook-ryhmä Let Clothes Be Clothes toi vauvojen korkokengät suuren yleisen tietoisuuteen.

Omistaja puolustaa liikeideaansa

Moni ryhmän päivitykseen kommentoinut henkilö on sitä mieltä, että tämän kaltaiset seksualisoivat tuotteet ovat huolestuttavia – puhumattakaan siitä, millaista vahinkoa kengät voivat aiheuttaa pienten lasten jaloille. Erään kommentoijan mukaan korkokengät voivat muuttaa lapsen askellusta peruuttamattomalla tavalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muotiliikkeen omistaja Michele Holbrookin puolustaa liikeideaansa osoittamalla ihmisten huolenaiheet vääriksi. Omistajan mukaan kengät on valmistettu pehmeästä puuvillasta, jonka korko on samaa taipuisaa materiaalia ja kenkä kiinnitetään lapsen jalkaan tarranauhalla. Hän lisää, että valikoiman suurimmat kengät on tarkoitettu puolivuotisille vauvoille, eikä niitä ole alun perinkään suunniteltu kävelyä varten.

– Heidän mielestään se seksualisoi vauvoja. Se on heidän mielipiteensä, jos he haluavat ajatella niin, mutta ne on tarkoitettu ainoastaan valokuvausta varten, Holbrook puolustautuu.

Lähde: NowtoLove

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme