Mainos
Mainos

Näin pääset eroon tummista silmänalusista – suuntaa jääkaapille!

Muutamalla helpolla kotikonstilla ja oikein valitulla peiteaineella voi piilottaa kasvoille syntyneet tummat silmänaluset.

Pitkät päivät ja valvotut yöt näkyvät nopeasti silmien alla. Toisaalta pelkästään väsymys ei aiheuta tummia renkaita silmien ympärille, vaan esimerkiksi ikä, allergiat, geeni ja iho vaikuttavat asiaan. Jos tummat silmänaluset vaivaavat, on muutama kotikonsti, joita kannattaa kokeilla, kertoo The Sun. Nyt kannattaa suunnata jääkaapille!

Peruna

Perunan entsyymit auttavat kirkastamaan ihoa. Laita silmien päälle kerran viikossa viilennetty perunansiivu, ja huomaa, kuinka silmien alla vaivaavat pussit hälvenevät pois!

Sitruuna

Sitruunan happamuus, C-vitamiinipitoisuus ja ihoa valkaisevat ominaisuudet toimivat hyvin tummia silmänalusia vastaan. C-vitamiini vaalentaa tummuutta ja sitruunahappo kiristää ihoa.

Kasta vanulappuja tai pumpulia sitruunamehussa, ja laita suljettujen silmien ylle vartiksi. Varo kuitenkin, ettei sitruunamehua pääse silmiisi. Jos silmiä ärsyttää tai sattuu, poista vanu välittömästi.

Tomaatti

Tomaatti sisältää luonnollisesti valkaisevia ominaisuuksia, jotka sopivat hyvin iholle A- ja B-vitamiinien kanssa. Tee tehokas tahna tomaatista ja sitruunasta, ja käytä silmävoiteen tavoin kirkastamaan ihoa.

Ruusuvesi

Ruusuvesi rauhoittaa ihoa ja helpottaa ärtyneitä silmiä. Se myös ylläpitää ihon pH- ja antioksidanttitasapainoa. Liota vanulappuja tai pumpulia ruusuvedessä ja pidä silmillä 15 minuuttia.

+ näin peität silmänaluset oikein!

Tummien silmienalusten peittämisessä on kaksi ohjetta ylitse muiden. Ensimmäinen on oikean peitevoiteen valinta. Useat meikkitaiteilijat suosittelevat käyttämään silmien alla pinkin ja oranssin värisiä peitevoiteita, sillä ne peittävät tehokkaasti siniseen taittavia silmänalusia. Teho perustuu siihen, että oranssi ja sininen ovat vastavärejä.

Toinen tärkeä asia oikeaoppisessa tummien silmienalusten peittämisessä on peitevärin lisääminen: se täytyy lisätä vain tummalle alueelle. Peitevärin lisääminen vääriin paikkoihin voi saada meikin näyttämään epätasaiselta.

Lähde: The Sun

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme