Mainos
Mainos

Nainen pysäytettiin passintarkastuksessa – näytti liian nuorelta ikäisekseen

Nuorekas ulkonäkö sai lentokentän virkailijat hämmennyksiin.

Lama-yhtyeessä vaikuttava ukrainalainen laulaja-lauluntekijä Natalia Dzenkiv oli matkalla Turkista kotiin, kun kohtasi lentokentällä esteen. Dzenkiv nimittäin pysäytettiin passintarkastuksessa yllättävästä syystä.

Hämmentyneet virkailijat epäilivät naisen käyttävän jonkun toisen passia ikänsä vuoksi.

Dzenkiv on 41-vuotias, mutta virkailijoiden mielestä – ja taatusti monen muunkin – tämä näyttää huomattavasti nuoremmalta. Nuorekas ulkonäkö saikin naisen ongelmiin, kun virkailijat epäilivät tämän käyttävän 20 vuotta vanhemman naisen passia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka pysäytys passintarkistuksessa oli taatusti ärsyttävä, oli virkailijoiden antama kohteliaisuus toki myös imarteleva.

– Kun sain selville syyn pysäytykselleni, aloin jopa nauraa sillä kyse oli iästäni passissa, Dzenkiv totesi Mirrorin mukaan.

– Olen jo tottunut kohteliaisuuksiin ulkonäöstäni, mutta en olisi voinut kuvitella, että se olisi syy pidättämiselleni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koska Dzenkivilla ei ollut passin lisäksi muita keinoja todistaa henkilöllisyyttään, olivat hänen faninsa lopulta ne, jotka pelastivat tilanteen.

Fanit nimittäin tunnistivat laulajan ja tulivat pyytämään selfieitä ja nimikirjoituksia. Loppujen lopuksi nainen saikin jatkaa matkaansa.

– Hän on kasvissyöjä ja syö vain hedelmiä ja vihanneksia, siksi hän näyttää niin hyvältä, totesi yksi faneista Oleg Petrov Mirror-sivuston mukaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme