Mainos
Mainos

Naisella on keskimäärin näin monet rintaliivit – joista yhdetkään eivät ole sopivat

Vaikka perus-brittinaisella on kahdeksat liivit, niistä mitkään eivät yleensä ole sopivat.

Kolmasosa naisista omistaa kahdeksat rintaliivit, mutta käyttää vain kaksia, kertoo Daily Mail. Brittinaisten alusvaatemieltymyksiä tutki itseään luksusalusvaatemerkiksi tituleeraava Rigby & Peller.

Vaikka naisella on kahdeksat liivit, niistä mitkään eivät yleensä ole sopivat. Harva tuntee omaa kokoaan.

Rintaliivit herättävät voimakkaita tunteita: moni kiintyy suosikkeihinsa ja säilyttää niitä tunnesyistä. Parhaat liivit ovat kenties liikuttava lahja kumppanilta, tai niitä on käytetty muistoja herättävässä tilanteessa.

Jos liivejä käyttää päivittäin ja pesee niitä käsin, ne eivät kestä vuosia. Rintaliivien käyttöikä on noin vuosi – siinä ajassa materiaali alkaa venyä liikaa, väittää  Rigby & Peller.

Suosikkiliivit pitäisi myös pestä usein. Mikrobiologian ja immunologian asiantuntija Michael Schmidtin mukaan jatkuva käyttö varmistaa, että rintaliivit on kyllästetty käyttäjän ihon öljyillä, jolloin niihin voi ilmaantua erilaisia bakteereja.

Tunnista istuvat liivit näin:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme