Mainos
Mainos

Näyttävät kaulukset ovat nyt kuuminta muotia – ota mallia tähdiltä!

Näyttävät kaulukset ovat ehdottomasti yksi tulevan kevään trendikkäimmistä muoti-ilmiöistä. Mustavalkoisia asuja, joiden katseenvangitsijoina toimivat ryhdikkäät kaulukset on jo nähty näyttävien maailmantähtien ylllä.

Tähdet maailmalla ovat ottaneet lämpimin sydämin vastaan näyttävät kaulukset, jotka tekevät asusta kuin asusta ryhdikkään. Mustavalkoisiin asukokonaisuuksiin yhdistetyt näyttävät kaulukset ovatkin tähtien esimerkin mukaan hyvin vakuuttava näky.

Mustavalkoiset asukokonaisuudet ovat erityisen trendikkäitä tänä keväänä ja erityisen tyylikkään asukokonaisuuden täydentävät näyttävät kaulukset. Kauluksia voidaan pitää tänä keväänä joko tiukasti viimeistä nappia myöten kiinnitettyinä kaulaa vasten tai rennosti auki – siten, että decoltee paljastuu.

Valkoiset kauluspaidat eivät tänä keväänä tarkoita pelkästään toimistolookia, sillä kauluspaidat muotoutuvat moneksi: niin illanviettoon kuin osaksi hyvinkin juhlavaa asukokonaisuutta. Ota mallia tähdiltä ja rakenna mustavalkoinen asukokonaisuus, jonka kruunaavat näyttävät kaulukset!

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme