Mainos
Mainos

Pariskunta otti suosikkianimaation inspiroimat tatuoinnit – lopputulos naurattaa: ”Luulin oikeasti hetken, että se oli kondomi”

Pariskunnan "rakkaustatuoinnit" herättävät hassuja mielikuvia.

Pieleen mennyt tatuointi harmittaa taatusti, olipa kyseessä jo alkujaankin huono idea tai lopputulokseltaan epäonnistunut kuva.

Eräs pariskunta päätti ottaa tatuoinnit Kaunotar ja hirviö -animaation hengessä, mutta lopputulos on saanut monet huvittumaan.

"Luulin, että se oli kondomi"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa naisen käsivarteen on tatuoitu elokuvasta tuttu taikaruusu ja miehen käsivarressa taikaruusun suojana toiminut lasikupu. Lasikupu herättää kuitenkin myös muunlaisia mielikuvia "suojauksesta".

Reddit-sivustolla Facebookista napattu kuva tatuoinneista jaettiinkin saatesanoin: "Luulin oikeasti hetken, että se oli kondomi."

– Ruusu on ok. Se on vain tavallinen ruusu. Lasikupu näyttää tosiaan kondomilta tai Taco Bellin (logon) kellolta, kommentoi eräs käyttäjä.

Entä oletko jo kuullut yhden viivan trenditatuoinneista? Yksinkertaiset sanatatuoinnit kasvattavat suosiotaan, mutta ovat nekin välillä niin epäselviä, että niissäkin on väärintulkinnan varaa.

Lähteet: Reddit, Mirror

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme