Mainos
Mainos

Parrakas nainen hehkuttaa: "Tunnen oloni seksikkääksi"

Amerikkalaisnaisen karvankasvu on normaalia vilkkaampaa. Enää nainen ei jaksa välittää – vaan antaa parran rehottaa! Katso videolta naisen tarina.

39-vuotias Rose Geil on hylännyt partaterät ja kasvattanut kunnon parran. Geil vakuuttaa, että uusi vapauden tunne saa hänet hehkumaan.

– Tunnen oloni naiselliseksi, tunnen oloni seksikkääksi, Geil kertoo.

Geil huomasi jo 13-vuotiaana karvojensa kasvavan normaalia vilkkaammin niin kasvoilla, rinnalla kuin käsivarsissakin. Murtunut teini ymmärsi pian, että joutuisi ajelemaan partansa joka päivä pitääkseen sängen näkymättömissä. Vuosien parranajelun, nyppimisen ja laser-toimenpiteiden jälkeen, Geil on nyt päättänyt hyväksyä itsensä sellaisena kuin on – eikä voisi olla onnellisempi.

Yllä olevalla videolla Geil kertoo, että nauttii olostaan hyväksyen itsensä täysin. Myös miehet ovat innostuneet Geilin ulkonäöstä – he lähettävät Geilille jopa sopimattomia kuvia. Katso videolta naisen tarina!

nainen, parta (1)

Lähde: AOP

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme