Mainos
Mainos

Parrakkaiden miesten vaiettu ongelma – saatat kärsiä myös tietämättäsi

Parrakkaiden elämä ei ole niin helppoa kuin voisi luulla. 

Miehet saattavat ajatella, että parran kasvattaminen helpottaa heidän elämäänsä huomattavasti. Ei enää jatkuvaa parran ajamista ja kosteuttamista. Kaikki näin ajatelleet miehet ovat olleet väärässä.

On nimittäin olemassa ongelma, josta hyvin harva parran kasvattanut mies uskaltaa puhua ääneen. Hilse.

Harja kuorii ja nostaa hilseen pintaan

Tällä hetkellä parranhoitotuotteet ovat kasvattaneet suosiotaan samaa tahtia partainnostuksen kanssa. Vaikka öljyt ja harjat takaavatkin paksun, kiiltävän ja ravitun parran, iho sen alla voi olla hyvinkin huonossa kunnossa. Kun partaansa keskittyneet miehet laiminlyövät leukansa ihon hoidon, iho muuttuu helposti karkeaksi, kuivaksi ja hilseileväksi.

Google Trendsin tilaston mukaan parran hilseily on muodostunut maailmanlaajuiseksi ongelmaksi kuluneiden viiden vuoden aikana.  Hilseilevään partaan löytyy useita eri syitä; kylmä sää, stressi, veden lämpötila, shampoo tai sieni-infektio. 

Mutta älä pelkää, muutaman yksinkertaisen ohjeen avulla voit varmistaa, että ikävät valkoiset hiutaleet pysyvät kaukana parrastasi.

Aivan ensimmäiseksi sinun tulisi harjata parta partaharjalla ennen puhdistusta tai suihkussa käyntiä. Harja tuo hilseen pintaan, jolloin se huuhtoutuu suihkussa kuin itsestään. Lisäksi harja kuorii parran alla olevaa ihoa tehden sen sileämmäksi.

Seuraavaksi iho kannattaa puhdistaa maitohappoa sisältävällä puhdistusaineella. Maitohappo on aine, joka liottaa luontaisesti kuollutta ihoa.

Viimeinen askel on kosteutus. Ratkaisu parran alta löytyvän ihon kosteutukseen löytyy partaöljystä. Jos parta on pitkä, öljy on hyvä levittää kamman avulla. Lyhempään partaan öljyn voi levittää käsin.

Lähde: Independent  

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme