Mainos
Mainos

Seksikäs kuva naisesta kesämekossa sai aikaan kommenttivyöryn – mutta odottamattomasta syystä

Seksikäs kesämekkokuva ei herättänyt ihmisten mielenkiinto itsestäänselvästä syystä. Kuvan tausta oli mielenkiintoisempi kuin tyrmäävän naisen yllä oleva mekko.

Alkuvuodesta sosiaalisessa mediassa levisi kuva Alyssa-nimisen opiskelijatytön selfiestä, jonka kuvan taustalla näkyvä sekasotku – ja hiiri! – varastivat huomion seksikkäästä iltapuvusta. 

Nyt Twitterissä ihmetellään jotain vastaavaa. Tyrmäävän upea Shelbs-nimimerkkiä  käyttävä nainen jakoi kuvan itsestään niukassa kesämekossaan saatetekstillä "kuulin, että on kesämekkokausi".  Valitettavasti huomio ei kauaa pysy naisessa itsessään, kun silmät alkavat jo harhailla kuvan taustalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muut Twitter-käyttäjät alkoivat pian kuittailla naisen sekaisesta huoneesta, jossa vaatteet toimittavat verhojen virkaa.

– Kultapieni, siivoa huoneesi, vetosi Nicole Wood -niminen käyttäjä.
– Haha, odotinkin, että joku käskisi siivoamaan huoneen, Shelbs vastasi takaisin.

– Miksi kaihtimien päällä on vaatteita, pohti Maya-niminen käyttäjä.

– En ole koskaan nähnyt kenenkään käyttävän vaatteita kaihtimina ikkunassa. Vau. Innovatiivista, totesi yksi kuvaa ihmetelleistä.

– Huone näyttää ihan sotatantereelta, kuittasi eräs.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme