Mainos
Mainos

Siskokset synnyttivät samana päivänä – suloiset ennen ja jälkeen -kuvat ihastuttavat

Kun kalifornialaissiskokset odottivat samaan aikaan esikoisiaan, heidät ikuistettiin samanlaisissa äitiysmekoissaan suloiseen valokuvaan. Vuosi synnytyksen jälkeen heidät kuvattiin pienten tyttäriensä kanssa samassa paikassa.

So Cute Photo -valokuvausstudion suloinen otos kahdesta siskoksesta samanlaisissa äitiysmekoissa ihastutti sosiaalisessa mediassa vuosi sitten. Corey Struve Talbottin ja Katie Struve Morganin vauvat syntyivät lopulta samana päivänä, vaikka siskosten lasketussa ajassa oli kaksi viikkoa eroa. Ikäeroa pienokaisille tuli vain 20 minuuttia, kertoo Babble.com.

Kun Katie oli sairaalassa synnyttämässä, hän odotti siskonsa Coreyn saapuvan paikalle kameran kanssa, eikä osannut aavistaakaan, että tämän tytär päättäisi syntyä samaan aikaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pienistä serkuksista on tullut todella läheiset keskenään, ja he ovat toisilleen kuin kaksoissisaria. Myös Katie ja Corey ovat saaneet toisiltaan korvaamatonta tukea äitiyden ensiaskeleissa.

Kun tytöt viettivät 1-vuotissyntymäpäiviään, heidän äitinsä halusivat ikuistaa heidät samassa paikassa, missä heidän raskauskuvansakin oli otettu. Tyttöjen syntymäpäiväkuvasta tuli täydellisen suloinen toisinto vuoden takaisesta kuvasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: FacebookBabble.com

***


 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme