Mainos
Mainos

Suloiset prinsessat valloittivat Helsingin – lohikäärmeillä porttikielto

Helsingissä vietettiin tänään Prinsessajuhlia, joissa pukukoodina oli prinsessa ikään ja kokoon katsomatta.

Helsingin Annantalo täyttyi tänään pienistä ja vähän isommistakin prinsessoista sekä yhdestä prinssistä, kun Sanna Manderin Prinsessavärityskirja julkaistiin asiaankuuluvin menoin. 

Mukaan oli kutsuttu kaikki prinsessat, niin isot, pienet, pikkuruiset, ujot, rohkeat, pörröiset, pitkät, pötköt, pätkät, maailman vahvimmat, nokkelat, notkeat ja myös ne ihan tavalliset. 

Prinsessojen lisäksi myös prinssit, kuninkaat, kuningattaret ja keijut olivat tervetulleita, mutta lohikäärmeillä oli Prinsessajuhliin porttikielto. 

– Idea kirjaan syntyi, kun viisivuotias tyttäreni Pixi sai silmälasit. Hän luuli, ettei prinsessoilla ole silmälaseja. Kerroin hänelle, että olettamus ei pidä paikkansa mutta jotkut prinsessat käyttävät jostain syystä mieluummin piilolinssejä. Sen jälkeen opimme, että on prinsessoja, jotka pitävät housuja. Olemme nähneet myös prinsessan, joka skeittaa, kertoo Sanna Mander. 

Prinsessajuhlat saavuttivat suuren suosion, mitä järjestävät ennakoivat jo etukäteen. MTV Uutisten Mika Tommola kävi vierailemassa juhlissa. Katso video vierailusta yläpuolelta. 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme