Mainos
Mainos

Suomalaiset crossfit-naiset osallistuivat mannekiinihaasteeseen – kuvasivat upean alastonvideon

Helsinkiläisen crossfit-ryhmän naiset osallistuivat suosittuun videohaasteeseen omalla luomuksellaan. Lopputulos on upea kunnianosoitus naisvartaloille.

Helsinkiläisen CrossFit Basement -salin naiset ovat julkaisseet ainutlaatuisen videon, jonka tarkoituksena on osoittaa, mitä rankkana urheilulajina tunnettu crossfit tekee naisen vartalolle.

–  Nämä naiset rakastavat heidän vartaloitaan ja myös sinun tulisi rakastaa omaasi, salin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Naisten rohkeutta ylistetään somessa

Video on saanut inspiraationsa Yhdysvalloista Suomeen levinneestä mannekiinihaasteesta. Haasteen ideana on, että videoilla nähdään kesken toimiensa paikoilleen jähmettyneitä ihmisiä.

Näiden rohkeiden naisten video on viety astetta pidemmälle, sillä he esiintyvät videolla täysin ilman rihman kiertämää. Videolla alastomat naiset ovat jähmettyneet niin kuntosalilaitteisiin, köysiin kuin venyttelyasentoihinkin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Maanantaina julkaistu video on kerännyt muutamassa päivässä jo kymmeniä tuhansia katselukertoja. Runsaasti huomiota saaneeseen Facebook-videoon lisätyt kommentit ylistävät naisten rohkeutta ja videon upeutta. 

Tämäkin mies toteutti unelmansa ilman vaatteita. 


Lähde: Facebook

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme