Mainos
Mainos

Tästä syystä salivaatteisiin panostaminen kannattaa

Miksi panostaa treenivaatteisiin? Tuoreen kyselyn mukaan hyöty on selvä: kiva urheilu-asu motivoi liikkumaan enemmän ja tehokkaammin.

Kivoissa kuteissa voi treenata myös kotioloissa! Katso yllä olevalta videolta näppärä ja nopea treeni, jonka voi tehdä olohuoneessasi.

Tuoreen Barbell Apparel -urheiluvaateyrityksen teettämän kyselyn mukaan kuntosalille pukeutuminen todella kannattaa.

Vaikka lopputuloksena silmää miellyttävät vaatteet olisivat hiestä märät, olisi hikeä vähemmän huonoissa vaatteissa. Kyselyyn vastanneista 2000 kuntosaliharrastajasta 69 prosenttia oli nimittäin sitä mieltä, että vaatteisiin panostaminen lisää motivaatiota liikuntaan.

Vastaajista 79 prosenttia uskoi, että hyvät salivaatteet ovat tärkeä askel kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

– Ihmisistä tuntuu hyvältä, kun he näyttävät hyvältä. Silloin on myös motivoituneempi tekemään hieman enemmän töitä, kommentoi psyykkisen harjoitteluun perehtynyt Angie FiferHealthLine-sivustolle.

– Kun pidämme salivaatteistamme, haluamme pitää niitä enemmän. Se tarkoittaa, että myös harjoittelemme useammin.

Jumppavaatteiden pukeminen lisäsi kyselyn mukaan myös todennäköisyyttä siihen, että todella marssii salille sohvalle rojahtamisen sijaan. Jopa 88 prosenttia vastaajista kertoi, että salivaatteisiin sonnustautuminen oli suurin kuntoilumotivaation lähde.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme