Mainos
Mainos

Tiede löysi "täydellisen muotoiset rinnat" – samalla selvisi, kuka oikeasti pitää pallomaisista tekorinnoista

Vain yksi ihmisryhmä piti muita enemmän keinotekoisen näköisistä tekorinnoista!

Sekä miesten, naisten että plastiikkakirurgien rintasuosikki on yllättäen samanlainen. Tutkijat kysyivät yli 1300 henkilöltä, mikä heille esitetyistä rintakuvista oli mittasuhteiltaan miellyttävin.

Sekä miesten, naisten että plastiikkakirurgien suosikkisuhde oli 45:55. Tämä merkitsee sitä, että 45 prosenttia rintakudoksesta on nännirajan yläpuolella ja 55 prosenttia alapuolella, kertoo Health.com.

Muoto on hyvin luonnollinen, samantapainen kuin Milon Venus -patsaalla:

Tutkijoiden mukaan oletukset siitä, että miehet pitävät täydellisen pyöreistä tekorinnoista eniten, on väärä. Vain yksi ihmisryhmä piti muita enemmän keinotekoisen näköisistä, suorastaan pallomaisista tekorinnoista: yli 40-vuotiaat naiset. 

Tutkimus julkaistiin Plastic and Reconstructive Surgeryssa, ja sen onkin tarkoitus avustaa lääkäreitä, jotka rekonstruoivat rintoja esimerkiksi rintasyövän vuoksi. Omien rintojen mallista ei siis kannata ahdistua – tutkimuksessa ei ollut kyse siitä!

***


Lähde: Health.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme