Mainos
Mainos

TOP 3: Älä ikinä käytä tämän värisiä leggingsejä!

"Leggingsit eivät ole housut!"  on monille tuttu väite. Jos kuitenkin haluat sujauttaa jalkaasi nämä ihonmyötäiset pitkät housut, suosittelemme jättämään vähintään nämä kolme väriä väliin.

Olitpa itse sitä mieltä, että leggingsit kuuluvat ainoastaan kotiasuksi tai kuntosalille, osa pitää niitä edelleen arkivaatteina. Nämä kolme värivaihtoehtoa kannattaa kuitenkin jättää kokonaan käyttämättä, jos pidät leggingsejä arkena.

3 sävyä: Älä ikinä käytä tämän värisiä leggingsejä


1. Valkoiset leggingsit

Valkoiset leggingsit ovat siinäkin mielessä vaaralliset, että niissä näkyy vähäinenkin lika ja tahrat. Lisäksi ohut jerseykangas on hyvin epäkiitollista: ihon epätasaisuudet näkyvät erittäin selvästi valkoisten leggingsien läpi. Valkoinen väri ei ole muutoinkaan paras valinta ihonmyötäisille housuille, sillä ne saavat jalat näyttämään isokokoisemmilta.

2. Ihonväriset tai nudet leggingsit

Leggingsit eivät aja housujen virkaa – ihonväriset leggingsit puolestaan näyttävät siltä, ettei sinulla ole housuja ollenkaan! Kaukaa katsottuna joku voisi luulla, että kuljet alaosattomissa.

3. Harmaat leggingsit

Tummanharmaat sävyt vielä menevät, mutta varo haaleita harmaita. Kalvakat sävyt eivät kehu kantajaansa, vaan ovat valkoisten leggingsien tapaan hyvin riskialttiit. Lisäksi jos kangas venyy, näyttää se erityisen halvalta.

Lähde: Glamour.com

Muotiblogisti kertoo: Ovatko leggingsit housut?

Ovatko leggingsit koskaan olleet muotia?

Pikkumustalla voi loihtia monta eri lookia, Janina Fry näyttää mallia:

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme