Mainos
Mainos

Vaatekriisit eivät katso ikää: 93-vuotias morsian pyysi nettikansalta apua täydellisen mekon valintaan

Australialaisnaisen sympaattinen päivitys keräsi tuhansittain kommentteja.

Sylvia Martinin häät lähestyivät lähestymistään ja hän lähti ostosreissulle metsästämään sopivaa kolttua. Pian australialainen Martin törmäsi kuitenkin ongelmaan: hän löysi eräästä vaateliikkeestä yhden sijasta neljä hyvää mekkovaihtoehtoa.

Koska valinta oli vaikea, vaateliike päivitti Facebookiin kuvan 93-vuotiaasta morsiamesta kussakin puvussa ja kysyi saatetekstissä internetin mielipidettä tyylikkäimmän mekon valitsemiseksi.

Pian päivitykseen oli kertynyt lähes 10 000 ihastunutta kommenttia. Martin päätyi lopulta D-vaihtoehtoon. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koskaan ei ole myöhäistä mennä naimisiin. Sylvia tapasi tulevan miehensä Frankin aikanaan kotikonnuillaan, sillä he kumpikin asuivat samalla eläkeläisten asuinalueella.

Frank oli pyytänyt Sylvian kättä monta kertaa, ennen kuin Sylvia vihdoin suostui. Hän oli ajatellut, että uuden sukunimen ottaminen loukkaisi hänen kuolleen miehensä muistoa, päivityksessä sanottiin. Lopulta rakkaus kuitenkin voitti, kun Sylvia sai kuulla, että nykyään naisen on mahdollista pitää oma sukunimensä avioon astuessaan.

Lähde: Metro

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme